Projekt / Pågående / Triolen, Hammarbyhöjden

  • PlatsHammarbyhöjden
  • BakgrundDirektanvisning av Stockholms stad
  • TypLägenheter
  • UpplåtelseformBostadsrätt
  • Antal enheter80
  • StatusPågående
  • ArkitektSweco
Visa mer info

Välkommen till Triolen, Hammarbyhöjden.

Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn. Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar. Hammarbyhöjden är en av de mest populär stadsdelarna av Stockholm.

Efterlängtade bostäder

Wallin ska nu bygga nya moderna bostäder som smälter bra in i stadsbilden men som tillför något som länge har efterfrågats i området. Moderna bostäder i hög kvalitet och i storlekar upp till rymliga femmor. Det finns förstås hiss, förråd och eget garage. Men Wallin vill mer än så. Man öppnar också upp för att Juridiska personer ska kunna köpa små effektiva ettor som övernattningslägenhet, personalbostad eller till egna barn som ska flytta hemifrån.

Bibehållen tidsanda

Wallin vill behålla den tidsandan som Hammarbyhöjden representerar med rena tidstypiska detaljer i arkitektur och inredningsval. Punkthusen kommer att uppföras på Lidköpingsvägen nära korsningen mellan Alingsåsvägen/Skarabacken. Husen blir 5 våningar höga i suterräng. Två av husen innehåller något större lägenheter för hela familjen. Det tredje huset innehåller små lägenheter för ett första boende eller för företag som vill investera och hyra ut.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse redan nu. Vi kommer att hålla dig uppdaterad på allt som händer i projektet, när vi säljstartar, börjar bygga och när husen kommer att stå färdiga för inflyttning. Just nu håller vi på och förbereder lanseringen och återkommer strax med mer information till er som anmäler ert intresse.

Tillbaka

59°29'31.7"N
18°09'72.0"Ö

Dela på Facebook, Twitter eller Pinterest